Anmälningsvillkor

Ångerrätt

I enlighet med svensk lagstiftning om konsumentskydd vid distansavtal har du som privatkonsument full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Köper du en tjänst (t.ex. föreläsning, kurs, utbildning) gäller det från den dag du ingick avtalet, med andra ord när du bokat din plats via hemsidan.

Ångerrätten anses också förbrukad om du inom dessa 14 dagar påbörjar en beställd tjänst (t.ex. föreläsning, kurs, utbildning).  Efter ångerfristen löpt ut återbetalas ingen avgift.

För att utnyttja din ångerrätt måste du kontakta kurser@zoogiganten.se innan ångerfristen på 14 dagar har gått ut.

Vid godkännande av ångerrätt återbetalas anmälningsavgiften

Återbetalning

Utbetalning under 5000kr

Om en faktura är betalad så sker returen inom 4-8 veckor från det att återköpet är genomfört. Önskar du innestående summa utbetalad tidigare hänvisas du till vår betaltjänstleverantör Resurs Bank. Resurs Bank måste ha direktkontakt med kunden, dig, för utbetalning. Detta brukar ske direkt över telefonsamtal.
Om Kunden väljer att maila resursbank måste de göra det från samma email som de gjort bokningen. Vid mailkontakt kommer resursbank be kunden att fylla i en blankett som hen ska fylla i och skicka in.

Kontakt via telefon 0771-11 22 33
kundservice@resurs.se

Delbetalning

Det är möjligt att delbetala din faktura via resursbank. Välj faktura som betalningsmetod, du får faturan på mejlen. Då kan du välja hur du önskar att betala. Vid frågor kontakta Resursbank  0771-11 22 33 , kundservice@resurs.se

Strikt ansvar gäller

Hundägaren eller den som har hand om hunden har ”strikt ansvar” och är alltid skadeståndsskyldig oavsett hur olyckan gick till. Därför är det viktigt att inga hundar hälsar på varandra och alla hundar hålls kopplade.

Det är även hundägarens ansvar att se till så att hunden är fullständigt vaccinerad, försäkrad och fri från smittsamma sjukdomar.

Gör hundägaren eller hunden skada på lokalens fastighet eller inredning står hundägaren för ersättning.

Löptikar
Om löptik kan delta beror på övriga deltagande hundar. Finns det en eller flera hanar som blir för stressad av att en löptik är med så får tiken stanna hemma, ägarna är hjärtligt välkomna att komma utan hund. Vi kommer att titta på en tid för en kostnadsfri privatlektion om ni missar mer än 2 tillfällen.
Om övriga deltagare ger godkännande till att löptik är med så är det ett krav att den har trosa på sig. Såklart gör vi allt vi kan för att alla ska kunna delta och kommer att ha längre mellanrum mellan hanar och löptikar i den mån det går.

Dessa riktlinjer baserar sig på att vi jobbar för att minska stressen för alla hundar som kommer till oss.

Åldersgräns

Åldersgräns är 16 år om föräldrar inte ska närvara. Detta dels ur en försäkringssynpunkt. I föräldrars sällskap finns ingen direkt åldersgräns, inom rimliga ramar så att barnet orkar hålla ut hela lektionen och inte störa andra deltagare.

Se särskilda vilkor med anledning av covid-19.